Váratlanul kellett megműteni Ronald Koemant

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Fotó: MARK MARLOW/AFP

Vasárnap a kórházba szállítást követően megműtötték Ronald Koemant, a holland válogatott szövetségi kapitányát. A labdarúgó szövetség közleménye szerint sikeres szívkatéterezésen esett át, és hamarosan hazatérhet.

A De Telegraaf információi szerint az 57 éves szakembert otthonából mentőautó szállította kórházba, ahol szívpanaszok miatt szorult orvosi ellátásra. Felesége, Bartina a lapnak azt mondta, hogy férje állapota stabil. 

Ronald Koeman játékosként tagja volt az 1988-ban Európa-bajnok holland válogatottnak, klubcsapatai közül a PSV Eindhovennel és a Barcelonával is megnyerte a Bajnokcsapatok Európa Kupáját. Edzőként több csapat - Vitesse, Ajax, Benfica, PSV, Valencia, AZ Alkmaar, Feyenoord, Southampton, Everton - kispadján is megfordult már, a holland nemzeti együttes irányítását 2018-ban vette át, és a gárdát kijuttatta a 2020-es Eb-re, amelyet a koronavírus-járvány miatt jövőre halasztottak. (Guardian, MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér