Pintér Sándor jobbkezének hazudta magát egy cukrász, hogy lakással seftelhessen

Több 444 videó?
Szeretném

Becsapott egy házaspárt három férfi, akik egy ferencvárosi ingatlant akartak eladni azt hazudva, hogy egyikük Pintér Sándor jobbkeze, ezért könnyebben el tudja intézni a lakás papírjait.

B. Zsolt cukrász azt hazudta az ingatlant megvásárolni kívánó házaspárnak, hogy rendőr, és a belügyminisztériumban gyakorlatilag Pintér Sándor belügyminiszter jobbkeze. A férfi felajánlotta, hogy pénzért cserébe segíteni tud az ügyintézésben a minisztériumnál, a házaspár pedig több részletben ötmillió forintot adott B. Zsoltnak.

Miután a házaspár feljelentést tett, a Nemzeti Védelmi Szolgálat akkor fogta el B. Zsoltot, amikor egymillió forintot vett át az ingatlan állítólagos átíratásának költségeire. B. Zsolt a rendőrségnek tett vallomásában azt állította, hogy társa T. Péter Balázs kényszerítette a csalásra, és a pénzt is neki adta oda, amiért cserébe kisebb ajándékokat és pénzt kapott.

B. Zsolt állítása szerint a Pintér-történet kitalálásáért egy másik férfi, K. Árpád is felelős. T. Péter nem élt panasszal a gyanúsítás ellen, de tagadta a bűncselekményt. K. Árpád viszont panasszal élt, és megtagadta a vallomástételt . 

Mindhárom férfi ellen jelentős kárt okozó csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a rendőrség. (via hvg.hu)