Pintér Sándor jobbkezének hazudta magát egy cukrász, hogy lakással seftelhessen

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Becsapott egy házaspárt három férfi, akik egy ferencvárosi ingatlant akartak eladni azt hazudva, hogy egyikük Pintér Sándor jobbkeze, ezért könnyebben el tudja intézni a lakás papírjait.

B. Zsolt cukrász azt hazudta az ingatlant megvásárolni kívánó házaspárnak, hogy rendőr, és a belügyminisztériumban gyakorlatilag Pintér Sándor belügyminiszter jobbkeze. A férfi felajánlotta, hogy pénzért cserébe segíteni tud az ügyintézésben a minisztériumnál, a házaspár pedig több részletben ötmillió forintot adott B. Zsoltnak.

Miután a házaspár feljelentést tett, a Nemzeti Védelmi Szolgálat akkor fogta el B. Zsoltot, amikor egymillió forintot vett át az ingatlan állítólagos átíratásának költségeire. B. Zsolt a rendőrségnek tett vallomásában azt állította, hogy társa T. Péter Balázs kényszerítette a csalásra, és a pénzt is neki adta oda, amiért cserébe kisebb ajándékokat és pénzt kapott.

B. Zsolt állítása szerint a Pintér-történet kitalálásáért egy másik férfi, K. Árpád is felelős. T. Péter nem élt panasszal a gyanúsítás ellen, de tagadta a bűncselekményt. K. Árpád viszont panasszal élt, és megtagadta a vallomástételt . 

Mindhárom férfi ellen jelentős kárt okozó csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a rendőrség. (via hvg.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!