A Tinder idén bevezeti a videochatelést

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Tinder még az idén bevezeti a párok közötti videochatet az appban – közölte a Match Group nevű anyavállalat. A részletek a kétoldalú videochattel kapcsolatban még homályosak, de a hatalmas újítás különösen bátor, tekintve, hogy a Tindert több millióan használják, és a videohívások lehetőséget adnának visszaélésekre is.

A Verge azt írja, a zaklatást és a visszaélést nehéz lehet a videókon monitorozni, szemben a szöveges üzenetküldéssel, de a cég feltehetően képalkotó rendszert épít, vagy egy harmadik fél biztosítja azt, a zaklatás elkerüléséért. A felhasználóknak azt is meg kell szokniuk, hogy az emberekkel előbb videón kell találkozniuk, mielőtt személyesen is randiznának. (Verge)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér