Egy kaliforniai férfi a Ku-Klux-Klan csuklyájával tudta le a kötelező maszkviselést

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egy nappal azután, hogy a kaliforniai San Diego megyében bevezették a kötelező maszkviselést, egy férfi rögtön kihasználta az alkalmat, hogy a Ku Klux Klan fehér csuklyájában mehessen bevásárolni .

Fotó: Tiam Tellez

A képeket készítő Tiam Tellez szerint több eladó is szólt a férfinak, hogy ez így nem lesz jó, szóval vagy leveszi a csukját, vagy húzzon el a boltból. Ugyanakkor a bolt szóvivője szerint a férfi csak a kasszánál volt hajlandó levenni. (Washington Post)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér