Orbán Trumppal dumált

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Orbán Viktor miniszterelnök és Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke délután munkamegbeszélést folytatott, a telefonbeszélgetésen szóba került a határvédelem fontossága, a koronavírus elleni védekezés és a járvány világgazdasági következményeinek kezelése – közölte Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

Orbán és Trump a Fehér Házban 2019. május 13-án.Fotó: CHRIS KLEPONIS/CNP/AFP

Azt mondta, Orbán és Trump örömmel állapította meg, hogy Magyarország és az USA kétoldalú politikai és gazdasági kapcsolatai továbbra is kiválóak.

A washingtoni Fehér Ház délutáni tájékoztatása szerint Trump és Orbán egyetértett abban, hogy az amerikai és a magyar nép „vágyik arra, hogy biztonságosan megnyithassa közösségeit, és visszatérjen dolgozni”, továbbá megvitatták a fontos kétoldalú és regionális kérdéseket, ideértve a határbiztonságot, a távközlés biztonságát és az ellátási láncok diverzifikálásának meg a kritikus infrastruktúra védelmének szükségességét. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér