Tom Cruise a világűrben forgatna

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

"A NASA lelkesen várja a közös munkát Tom Cruise-zal a Nemzetközi Űrállomás fedélzetén!" - írta kedden a Twitterén Jum Bridenstine, a NASA igazgatója. Bár további részleteket nem közölt, de mindezt azután tweetelte, hogy a Deadline-on megjelent egy hír arról, hogy Cruise és a Tesla és a SpaceX tulajdonosa, Elon Musk egy, a világűrben forgatott játékfilm tervén dolgoznak.

Musk hivatalosan nem kommentálta az együttműködés és a film hírét, de Bridenstine tweetjére azt válaszolta, hogy "ez jó móka lesz".

A Deadline értesülései szerint az űrfilm terve még a kezdeti szakaszban van. Értesüléseiket egyelőre Cruise sem kívánta kommentálni. (Via The Guardian)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér