Tom Cruise tárgyal a NASA-val, hogy az űrben forgathasson filmet

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A NASA vezetője szerint Tom Cruise tárgyal az amerikai űrügynökséggel egy, az űrben forgatandó film tervéről.

Jim Bridenstine a Twitteren jelentette be, hogy a filmet az űrállomáson forgatnák. Azt írta, szükségük van a népszerű médiára, hogy inspirálják a mérnökök és tudósok új generációját, akik megvalósíthatják a NASA ambiciózus terveit.

Cruise a Deadline szerint a Tesla és az SpaceX vezérével, Elon Muskkal is együttműködik az első, űrben forgatott játékfilmmel kapcsolatban. Musk ezt nem erősítette meg, de azt írta Bridenstine posztjára, hogy „nagy móka lesz”.

Az 57 éves Tom Cruise ismert arról, hogy ún. nyaktörő mutatványokat vállaljon: a Top Gun folytatásában vadászgépet vezet, a Mission: Impossible ötödik részében egy felszálló gép oldalán lógott, a hatodik részében pedig HALO-ugrást hajtott végre.

A Mission: Impossible 7. részének készületeit február óta szüneteltetik a koronavírus-világjárvány miatt. (Guardian)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér