Vádat emeltek a Fradi-drukker ellen, aki petárdát adott a hatéves gyereke kezébe meccs közben

Gondatlanságból elkövetett életveszélyt okozó testi sértés vétsége miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség az ellen a férfi ellen, aki még 2018-ban adott a hatéves fia kezébe egy pirotechnikai eszközt egy Ferencváros meccsen. A 35 éves szurkoló a Fradi-DVTK-mérkőzés közben vett elő egy 

"úgynevezett stroboszkópot, azt meggyújtotta és a pirotechnikai eszközt átadta a fiának, akinek a kezében az felrobbant, és közvetett életveszélyes sérülést okozott. A fiút a helyszínen ügyelő mentősök szakszerűen ellátták, majd kórházba szállították,"

írja az ügyészség közleményében. A Blikk akkor arról írt, hogy a kisgyereknek két ujjpercét is leszakította a petárda. A Fővárosi Főügyészség "a cselekményt beismerő és megbánó apa" ügyében indítványozta, hogy a bíróság tárgyalás nélkül, büntetővégzésben szabjon ki végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztést.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó