1500 fácáncsibe pusztult el egy kigyulladt hodályban Lajosmizsén

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Mintegy 1500 fácáncsibe égett benn egy kigyulladt hodályban csütörtökön a Bács-Kiskun megyei Lajosmizsén - közölte a Katasztrófavédelem.

A kigyulladt 750 négyzetméteres hodályban körülbelül 15 ezer fácán nevelkedett. Nagy részüket sikerült ugyan kimenteni, de 1500 fiatal madár nem élte túl a tüzet. A kecskeméti hivatásos és a lajosmizsei önkormányzati tűzoltók mostanra eloltották a lángokat,  átszellőztették és átvizsgálták az épületet. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér