1500 fácáncsibe pusztult el egy kigyulladt hodályban Lajosmizsén

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Mintegy 1500 fácáncsibe égett benn egy kigyulladt hodályban csütörtökön a Bács-Kiskun megyei Lajosmizsén - közölte a Katasztrófavédelem.

A kigyulladt 750 négyzetméteres hodályban körülbelül 15 ezer fácán nevelkedett. Nagy részüket sikerült ugyan kimenteni, de 1500 fiatal madár nem élte túl a tüzet. A kecskeméti hivatásos és a lajosmizsei önkormányzati tűzoltók mostanra eloltották a lángokat,  átszellőztették és átvizsgálták az épületet. (MTI)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!