A fia ballagása után elment a volt feleségéhez, és baltával támadt az új férjére

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egy 42 éves férfi, V. Viktor tavaly nyáron a fia ballagási ünnepségéről elment egy hajdúböszörményi ingatlanhoz, ahol a fiú édesanyja és annak férje lakott - olvasható a Police.hu oldalán. A férfi azonban nem engedte be a házba V. Viktort, aki ezért vitatkozni és dulakodni kezdett vele.

A verekedés közben előkerült egy balta is, amelyet megszerzett a gyanúsított, és úgy fejbe vágta vele a férfit, hogy az súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Fotó: Police.hu

A nyomozás során kiderült, hogy a bagaméri lakos több alkalommal járt volt feleségénél, ahol fenyegette, szidta a nőt és annak jelenlegi párját. Ezekért magánlaksértés és zaklatás vétség elkövetésével is meggyanúsították.

A nyomozók a férfit bűnügyi őrizetbe vették és vele szemben a bíróság elrendelte a letartóztatást.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a vizsgálati szakaszban szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér