Győrfi Pálról otthonízű tortát neveztek el

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Most mondhatjuk ki biztosan: a magyar vidék felszabadult. És kipihent aggyal, csurig töltött kreatív energiákkal vág bele az vírus utáni Új, Még Kreatívabb Magyar Életbe. Fazekas Sándor pálinkakóstolási és hungarikumminiszter sajnálhatja, hogy ezt már nem érte meg hivatalában, itt az ő szakértelmére lett volna szükség a méltó premierhez, de hiányában csak egy várositévé-tudósításból értesülhettünk Sztaracsek Ádám cukrász rendkívüli teljesítményéről. Kár is ezt ragozni, egyszerűen elismételjük a tudosítás első mondatát, abban minden benne van, ami utána jön, már csak hab tortán:

„A komáromi cukrász, Sztaracsek Ádám a minap mutatta be a Győrfi Pál-mentőstortát, amelynek otthon íze van...”

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér