Kovácsoltvas kerítésbe szorult Haki feje

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Beszorult egy kutya feje két rács közé a nyíradonyi a Széchenyi utcában - erről a Katasztrófavédelem Facebook-oldalán értesültünk. Mint írják, Haki önerőből nem tudott kimászni a kerítés rácsai közül, így a tűzoltók segítségét kérték. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki az ijedt állatot, aki szerencsére sérülés nélkül megúszta a kalandot.

Fotó: Nyíradony HTP
Fotó: Nyíradony HTP

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér