Lelőttek két alkalmazottat egy oklahomai McDonald's-ban

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Két férfi meglőtt két alkalmazottat, egy harmadikat pedig megsebesített egy oklahomai McDonald'sban, mert a koronavírus előírásai szerint nem ehettek a gyorsétterem falain belül.

A két férfi feldühödött, majd az egyik dolgozót lábon, a másikat pedig vállon lőtték, amikor azok arra szólították fel őket, hogy hagyják el az éttermet. Mindkettő életveszélyben van. A harmadik alkalmazott a dulakodás közben sebesült meg.

A két férfi ezután elmenekült, de nem sokkal később a rendőrök elkapták őket. (CNN)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér