Olyan sivár lett a világ, hogy most inkább le se forgatják a Black Mirror legújabb évadát

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Túlságosan is valós lett az általában sötét jövőt vagy nyomasztó, alternatív jelent ábrázoló sorozat hangulata, úgyhogy az alkotó, Charlie Brooker úgy határozott, egyelőre nem terheli a nézőket a hatodik évad baljós történeteivel - írja az Indiewire.

Brooker a Radio Times műsorában beszélt arról, hogy nem biztos benne, hogy a nézők gyomra jelen pillanatban képes lenne befogadni új részeket a Black Mirrorból. A sorozat legutóbbi, ötödik évadát 2019 júniusában mutatták be, de ha idén nem jön ki, az se lesz szokatlan, korábban is volt már olyan, hogy két évad között több mint egy év telt el. 

„Elfoglalt voltam. Nem tudom, mint mondhatnék arról, hogy mit csinálok és mit nem csinálok” - mondta Brooker. 

„Pillanatnyilag nem tudom, kinek a gyomra fogadna be olyan sztorikat, melyek a társadalom széthullásáról szólnak, úgyhogy nem dolgozom ezeken [a Black Mirror epizódokon].”

Ha valakinek mégis jólesne egy kis nyomasztás: a Black Mirror eddigi évadai jelenleg is megnézhetők Netflixen.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér