Az utóbbi időszak egyik legnagyobb autólopási ügyét derítette fel a rendőrség

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az utóbbi időszak egyik legnagyobb autólopási ügyét derítette fel a rendőrség, jelentette be pénteken a Budapesti Rendőr-főkapitányság  felderítő főosztályának vezetője. Az ügy egy hete indult, mikor két autót vittek el egy trélerrel Ferencvárosból. Miután azonosították a tréler tulajdonosát, feltárult a banda működése. A tájékoztató szerint eddig 

két helyszínen foglaltak le gépkocsilopáshoz használatos tárgyakat, feljegyzéseket. Utóbbiak alapján eljutottak egy ecseri és egy budapesti bontóhoz. Megtaláltak 28 autót, amiből 11 esetében már bebizonyosodott, hogy lopottak.

A két előállított gyanúsított  büntetlen előéletű, kihallgatásuk során beismerő vallomást tettek. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér