Brian May, a Queen gitárosa “cafatokra szaggatta” a nagy farizmát, miközben túl lelkesen kertészkedett

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A nagy farizom az emberi test egyik legnagyobb, legerősebb és legfontosabb izma. Többek között ez teszi lehetővé, hogy az ember felegyenesedve járjon, az ereje elengedhetetlen ahhoz, hogy járás közben a lábunk és a törzsünk is függőlegesen álljon.

Ezt a fontos izmát sértette meg, sőt saját megfogalmazása szerint “szaggatta cafatokra” Brian May, a Queen gitárosa. A zenész Instagram-posztjából kiderül, hogy “túl lelkesen” kertészkedett, eközben történt a baleset. 

May segítség nélkül járni sem tud, nagy fájdalmai vannak és még mindig vizsgálják, hogy pontosan mennyire súlyosak a szakadásos sérülései.

Arról sajnos nem írt, hogy milyen kertészmozdulat tudott ilyen súlyos sérülést okozni. Persze az is lehetséges, hogy sokkal több kertészbaleset történik, mint gondolnám. Ha veled történt bármi ilyesmi a Karantén kezdete óta, írd meg nekem a szilyl KUKAC 444.hu címre, VESZÉLYES KERTÉSZKEDÉS subjecttel. Most kezdtem bele három kiemelt ágyásba, de még van alkalmam visszafordulni!

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér