Brian May, a Queen gitárosa “cafatokra szaggatta” a nagy farizmát, miközben túl lelkesen kertészkedett

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A nagy farizom az emberi test egyik legnagyobb, legerősebb és legfontosabb izma. Többek között ez teszi lehetővé, hogy az ember felegyenesedve járjon, az ereje elengedhetetlen ahhoz, hogy járás közben a lábunk és a törzsünk is függőlegesen álljon.

Ezt a fontos izmát sértette meg, sőt saját megfogalmazása szerint “szaggatta cafatokra” Brian May, a Queen gitárosa. A zenész Instagram-posztjából kiderül, hogy “túl lelkesen” kertészkedett, eközben történt a baleset. 

May segítség nélkül járni sem tud, nagy fájdalmai vannak és még mindig vizsgálják, hogy pontosan mennyire súlyosak a szakadásos sérülései.

Arról sajnos nem írt, hogy milyen kertészmozdulat tudott ilyen súlyos sérülést okozni. Persze az is lehetséges, hogy sokkal több kertészbaleset történik, mint gondolnám. Ha veled történt bármi ilyesmi a Karantén kezdete óta, írd meg nekem a szilyl KUKAC 444.hu címre, VESZÉLYES KERTÉSZKEDÉS subjecttel. Most kezdtem bele három kiemelt ágyásba, de még van alkalmam visszafordulni!

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!