"Jobban jártunk volna, ha az idióta hallgat a figyelmeztetésekre"

külföld
2020 május 08., 05:52

Szívesen alakítaná Andrew Cuomót, New York kormányzóját egy, a koronavírusjárványról szóló filmben, mondta Stephen Colbert késő esti beszélgetőműsorában Robert De Niro. Bár Cuomó 14 évvel fiatalabb a filmsztárnál, és ez a korkülönbség tagadhatatlanul látszik is rajtuk, De Niro egyértelműen dicséretnek szánta mondatát. Szerinte ugyanis a járvány alatt Cuomo viselkedett úgy, ahogy azt az Egyesült Államok elnökétől várták volna.

link Forrás

"El tudnám képzelni elnökként. Bident támogatom, és szeretném, hogy minden jól is alakuljon a számára, de legalább van egy jó képességű, nagyon jó képességű tartalékunk. Nagyon jó munkát végzett, azt teszi, amit bármelyik elnökünknek kéne" - mondta.

Trumpról is megvolt a véleménye, kezdve azzal, hogy nem is volt hajlandó nevén nevezni, egyszerűen "az idiótának" nevezte. "Sokkal jobban is átvészelhettük volna ezt az egészet, ha az idióta helyesen cselekedett volna, megfogadta volna a figyelmeztetéseket. Sok-sok figyelmeztetés volt, és mi fizetjük az árát. Mindenképpen rossz lett volna, de sohase ennyire" - mondta.

De Niro szerint Trump nem a járványra, csak és kizárólag az újraválasztására koncentrál. "Ez őrület, nincsenek rá szavaim" - mondta, majd a republikánusok bírálatával folytatta, akik "körbeveszik ezt a bolond embert, és nem csinálnak semmit". (Via The Guardian)