Egy budai házibuliban kiesett az ablakon egy 17 éves fiú, a kórházban belehalt a sérüléseibe

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Szombat este házibuliban ünnepelték az érettségit 17-18 éves fiatalok a budai Fő utcában. Az egyik 17 éves fiú hajnali 2 körül kizuhant a második emeleti ablakon, a ház aljában lévő éjjel-nappali tulajdonosa egy puffanás hallott, és amikor meglátta az eszméletlen fiút, azonnal hívta a mentőket. 

Még újra tudták éleszteni, válságos állapotban vitték a Szent János kórházba, késődélután azonban meghalt. 

A fiú apja arról beszélt az RTL Klubnak, hogy nagyon sok a rejtély az ügyben. A szülők nem értik például, hogy amikor hajnalban felhívták őket a buliból, hogy a fiuk valószínűleg kábítószerezett és nagyon rosszul van, akkor miért egy pesti címet adtak meg nekik. A rossz cím miatt aztán hiába érdeklődtek a segélyhívón keresztül, órákon át nem tudták kideríteni, hol van a fiú. A házibuli résztvevőit azóta sem tudják elérni.

A rendőrség öt fiatalt állított elő kábítószer-birtoklás és rongálás miatt.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér