Élőben közvetített sajtótájékoztató közben lett rosszul a román ellenzéki párt vezetője

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Transindex ír arról, hogy Facebookon közvetített sajtótájékoztatója közben lett rosszul Marcel Ciolacu, a Szociáldemokrata Párt (PSD) ideiglenes elnöke.

Mint a lap írja, Ciolau a kormány intézkedéseit bírálta és saját válságkezelő programját szerette volna bemutatni, amikor szemmel láthatólag megszédült, majd rázkódni kezdett, és majdnem elájult. El nem esett, sikerült elkapnia a teremeben lévőknek, de a sajtótájékoztatót már nem folytatta. 

A párt székházából már saját lábán távozott, mint kiderült, ugyan hívtak hozzá mentőt, de látva, hogy jobban lett, azt közben visszamondták. Ciolacu viszont bement a kórházba, kivizsgálását kérve. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér