Meghibásodás Pakson, csökkentett teljesítménnyel üzemel a 4-es blokk

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Csökkentett teljesítménnyel üzemel hétfő reggel 7:50 óta a Paksi Atomerőmű négyes blokkja, írja a Portfolio. Az Országos Atomenergia Hivatal adatai szerint a 4-es blokk jelenleg 255 megawattos teljesítménnyel működik - a reaktorblokk bruttó teljesítménye elvben 500 megawatt.

A Paksi Atomerőmű tájékoztatása szerint szakembereik dolgoznak a hiba elhárításán, a meghibásodásnak a nukleáris biztonságra nincs hatása, és a másik három blokk működését sem befolyásolja.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!