Maszk nélkül dolgozott két nővér a Bajcsy-Zsilinszky Kórházban, végigfertőzték kollégáikat

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Melegük volt benne, ezért szájmaszk nélkül dolgozott két nővér a fővárosi Bajcsy-Zsilinszky Kórház koronavírus részlegén, számolt be az RTL Klub Híradója. A felelőtlen ápolók ezután kollégáikkal együtt ebédeltek. A napokban kezdődött szűrés eredményei szerint

több mint egy tucat ápoló, és orvos kapta el a vírust így.

Az RTL értesüléseit nem kommentálta az intézmény, és az Operatív Törzs sem. A fenntartó, Emberi Erőforrások Minisztériuma tagadja, hogy történt ilyen eset, tájékoztatásuk szerint a Bajcsy-Zsilinszky Kórház 1400 munkatársa közül eddig

24 fertőződött meg.


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér