Bryan Adams elnézést kért a túltolt koronavírusos hisztijéért

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az ausztrál kanadai zenész hangulatára sincs jó hatással a világjárvány, csak ő sajnos a benne dúló indulatokat valamiért kiírta Instagramra is - írja a BBC.

„Néhány denevérzabáló, vadállatot áruló, víruscsináló, kapzsi faszfejnek köszönhetően az egész világ leállt. Arról nem is beszélve, hányan szenvednek vagy haltak meg” 

- így tudatta a világgal mélységes csalódottságát hétfőn a frusztrált muzsikus. Sokan ezt úgy értelmezték, hogy a kínaiak vagy általában az ázsiaiak ellen kelt ki. Érdekesség, hogy kivívta viszont néhány állatvédő egyesület dicséretét.

Posztjáért kedden aztán elnézést kért. Azt írja, nincs mentsége, egyszerűen kicsit ki akart már rohanni az állatokkal szemben elkövetett kegyetlenkedések ellen, amiket ezeken a mindenféle vadállatot is árusító piacokon művelnek. Azt írja, a vírus innen ered, ő pedig csak a vegánságot akarta népszerűsíteni. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér