Bryan Adams elnézést kért a túltolt koronavírusos hisztijéért

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az ausztrál kanadai zenész hangulatára sincs jó hatással a világjárvány, csak ő sajnos a benne dúló indulatokat valamiért kiírta Instagramra is - írja a BBC.

„Néhány denevérzabáló, vadállatot áruló, víruscsináló, kapzsi faszfejnek köszönhetően az egész világ leállt. Arról nem is beszélve, hányan szenvednek vagy haltak meg” 

- így tudatta a világgal mélységes csalódottságát hétfőn a frusztrált muzsikus. Sokan ezt úgy értelmezték, hogy a kínaiak vagy általában az ázsiaiak ellen kelt ki. Érdekesség, hogy kivívta viszont néhány állatvédő egyesület dicséretét.

Posztjáért kedden aztán elnézést kért. Azt írja, nincs mentsége, egyszerűen kicsit ki akart már rohanni az állatokkal szemben elkövetett kegyetlenkedések ellen, amiket ezeken a mindenféle vadállatot is árusító piacokon művelnek. Azt írja, a vírus innen ered, ő pedig csak a vegánságot akarta népszerűsíteni. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!