Pancsolt pia ölt meg 31 embert Mexikóban, ott, ahol a koronavírus-járvány miatt betiltották az alkohol árusítását

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

Legalább 31 ember meghalt pancsolt szesz fogyasztása miatt Mexikó két államában, ahol korábban a koronavírus-járvány miatt betiltották az alkohol árusítását.

A Mexikóvárostól 200 km-re északkeletre lévő, Puebla állambeli Chiconcuautla őslakos közösségében 17 ember halt meg, míg a Pueblával szomszédos Morelosban legalább 14-en haltak meg alkoholmérgezésben.

A La Jornada azt írja, az emberek vasárnap fogyasztottak az italból, majd többeknél is gyomorfájdalom, látásvesztés és légzési nehézség lépett fel, és a halottak száma nőhet, mert több ember állapota súlyos.

Az emberek vélhetően illegális úton jutottak az alkoholhoz. (MTI)

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!