Ismét kétszáz fölött az elhunytak napi száma Olaszországban

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A keddi 172, a szerdai 195 után csütörtökön 262-en vesztették életüket koronavírus okozta megbetegedésekben Olaszországban, írja a Reuters. Ezzel 31 368-ra emelkedett a járvány során eddig elhunytak száma. 

Az aktív fertőzöttek száma 76 440 az országban, közel 11 ezren vannak kórházban, közülük 855 beteget ápolnak intenzív osztályon. Lombardiában szerdán 10 ezer, csütörtökön 14 ezer vírustesztet végeztek el, előbbinél 394, utóbbi során 522 új fertőzöttet regisztráltak. 


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér