Miután földre került, tovább ütötte Szilágyi Istvánt a fia

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Helybenhagyta a Fővárosi Törvényszék Szilágyi István fiának letartóztatását, az apja megölésével gyanúsított férfit továbbra is az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben marad. A törvényszék arról tájékoztatta az MTI, hogy a "gyanú szerint a férfi május 3-án reggel 

egy kalapáccsal többször fejbe verte idős korú, elesett állapotú édesapját, akit a földre kerülését követően is bántalmazott."

A Budai Központi Kerületi Bíróság a szökés, elrejtőzés, a bűnismétlés és a bizonyítás megnehezítésének veszélye miatt rendelte el a gyanúsított letartóztatását, de az ellen a gyanúsított és védője is fellebbezett. Ezeket utasította el most másodfokon a Fővárosi Törvényszék.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér