Veszélyhelyzet: újabb kétmilliárd az atlétikai stadionra, 1,3 milliárd a kézilabdának

1 998 039 107 forinttal növelte a kormány a Nemzeti Atlétikai stadion "bontási, megszüntetési és ahhoz kapcsolódó egyéb, a kivitelezést megelőző" munkálatainak összegét, derül ki a csütörtöki Magyar Közlönyből. Az előkészítő munkák így 5,7 milliárd helyett már 7,7 milliárdot visznek el. 

Nemcsak az atlétikára gondolt a kormányzat a veszélyhelyzet közben, hanem a kézilabdára is. A Kocsis Máté vezette Magyar Kézilabda Szövetség

"2020. évi szakmai programjának és a hosszú távú sportágfejlesztési stratégiájára" 1,3 milliárdot kapott,

míg "határon túli magyar kézilabdasport fejlesztési feladatainak támogatására" 300 milliót. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér