Az USA-ban egyre kevesebben maradnak házi karanténban

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Bár a csúcson az amerikaiak 75 százaléka maradt otthon, mostanra ez az érték 58 százalékra csökkent azokban az államokban is, ahol pedig még mindig állami szintű előírás a társadalmi távolságtartás, derül ki a Gallup legfrissebb felméréséből.

Azokban az államokban, ahol nincs szigorú szabályozás, az emberek 51, másutt 64 százalékuk marad otthon. A férfiak inkább hívei a lazításnak, mint a nők, ahogy elkezdett emelkedni a természetbe, helyekre vagy éppen munkába járók száma is április elejéhez képest. (Gallup)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér