Emberölés Balástyán

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A gyanú szerint egy külföldi férfi olyan súlyosan bántalmazta ismerősét Balástyán, hogy az áldozat belehalt sérüléseibe.

A 47 éves elkövető csütörtökön a késő esti órákban, Balástya külterületén előzetes szóváltást követően bántalmazta ismerősét, aki életét vesztette. A rendőrök a feltételezett elkövetőt néhány órán belül elfogták, előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták.  Az MTI információi szerint a gyanúsított román állampolgár. (MTI)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!