Késsel a hátában kért fánkot egy hamburgi pékségben egy férfi

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Rejtő Jenő híres regénynyitánya elevenedett meg egy hamburgi pékségben pénteken. A helyiségbe egy férfi tért be fánkot rendelni, ám arról a járókelők tájékoztatták, hogy egy kés van a hátában.

Az esetről felvételt készített a pékség kamerája, így videón is látható, ahogy a férfi mit sem sejtve a hátában lévő jókora késről, a pékáruk közül válogat.

Mint később kiderült, a vietnámi férfi egy társával került szóváltásba, amely tettlegességig fokozódott. A kést feltehetően ekkor szúrta a férfi a hátába az elkövető, akit nem sokkal az eset után elfogtak.

A sérült hátából - ahogy a Piszkos Fredben is - nem húzták ki a mentősök a kést, nehogy meginduljon a vérzés, csak egy kötést tette rá, majd később megműtötték. (TagesSpiegel/RTL)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér