Torkán akadt a béka, de pár nap alatt meggyógyult a fehér gólya

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Szombaton egészségesen távozott a Hortobágyi Madárkórház Alapítványtól az a fehér gólya, amelyik majdnem megfulladt a torkán akadt béka miatt. A madarat kedden találták Derecskén, a fészke alatti árokban fekve fuldoklott és öklendezett.  

Itt még a kórházban, de már egészségesenFotó: Hortobágyi Madárpark -Madárkórház Alapítvány/Facebook
Újra szabadonFotó: Hortobágyi Madárpark -Madárkórház Alapítvány/Facebook

A békát egy nyúlós, ragadós anyag vonta be, az okozhatta a problémát. Pár nap pihenés és sokktalanítás után szombaton visszatérhetett párjához a fészekbe, íme a szabadulás pillanatai: 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér