Most már végre azt is tudjuk, milyen a távolságtartó gólöröm

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Ugyan csak zárt kapuk mögött, de a kijárási korlátozások lazításával újraindulhatott Németországban a Bundesliga, így mára már azt is tudjuk, hogy az alapvetően határozottan közösségi tevékenység, a csapat góljának ünneplése hogy néz ki koronavírusjárvány idején.

Erling Haland gólja után társai az ajánlott másfél méteres távolságot rendesen betartva ünnepelték társukat, aki így kénytelen volt egyedül mórikálni magát:

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér