Ahova lehetett, kiültek Budapesten az első szabad napon

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Vasárnap éjfélkor véget értek a kijárási korlátozások Budapesten, egy gyors kör alapján a városban pedig azt láthattuk:

aki csak tudott, élt a lazítások adta lehetőségekkel. 

Ennek leglátványosabb jele, hogy az újra megnyílt vendéglátóhelyek teraszain (egyelőre csak itt lehet fogyasztani) pezseg az élet. 

Persze nem minden hely nyitott ki azonnal. A belvárosban is vannak utcák, amik egy másik év májusában zsúfoltak lennének akár egy hétfő estén is, most viszont még kihaltak. Az viszont jól látszott: ahol fogadnak vendégeket, oda érkeztek is azonnal.

Erzsébet tér:

Fröccsterasz

Szintén Erzsébet tér:

Akvárium Klub

Eiffel tér:

Zsiráf

Körúti kocsmák:

Blokk

Bambi:

Bambi

Lövőház utca:

Ebben a posztban összeszedték, hogy néhány népszerű budapesti hely mikor nyit ki, de előtte érdemes elolvasni cikkünket is: Mennyire legyünk bátrak most, hogy ránk szakadt a szabadság?

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó