Egy dél-koreai focimeccsen guminőket ültettek a nézőtérre

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az FC Szöul profi dél-koreai labdarúgócsapatt mérkőzésén szerették volna valahogy pótolni a szurkolók hiányát, de véletlen sima bábuk helyett guminők kerültek a székekre.

A hétvégén tartották a profi labdarúgó bajnokságott (K Leauge), amikor a nézők a meccs közben arra lettek figyelmesek, hogy az FC Szöul lelátóján nem akármilyen babák üldögélnek, és szurkolnak a csapatnak.

A csapat bocsánatot kért, azt mondták, hogy csak valami szívet melengető dolgot szerettek volna tenni ezekben a nehéz időkben azzal, hogy valahogy pótolják a szurkolók jelenlétét. Azzal védekeztek, hogy félreértették egymást a szállítóval, ezért kerülhettek szexjátékok a lelátóra.

Az kommentelők közül viszont sokan nem fogadták el ezt a magyarázatot, ugyanis szerintük a guminők sok ember keze alatt mentek keresztül, amíg felöltöztették és elrendezték őket a lelátón. A focicsapat attól tart, hogy ez a baklövésük nemzetközi szégyent hoz rájuk, ugyanis most külföldről is sokan nézik a közvetítéseket, mivel ezek az eddigi első focimeccsek a járvány kitörése óta. (Guardian)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!