Görögdinnyével a fejükön loptak el egy autót egy benzinkútról

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Két férfi görögdinnyével a fején lopott el egy autót egy benzinkútról, a Virginia államban lévő Louisa településen. A szemüknek két lyukat is vágtak a dinnye héján.

A louisai rendőrség tette közzé a Facebook oldalukon, hogy a fejükön görögdinnyét viselő férfiakat keresnek, akik elloptak egy fekete Toyota terepjárót a benzinkút elől. A lopás május 6-án történt, a Facebookon szombaton osztotta meg a rendőrség a körözési fotókat. Nem sokkal később frissítették is a posztot azzal, hogy az ügyben letartóztattak egy embert. (WTVR)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér