Mi lehet rosszabb annál, mint egyedül, tesóddal, anyáddal vagy egy veled egy háztartásban élővel bediszkódorogozni, aztán a kocsiba zárkózva tombolni?

bulizás
2020 május 18., 04:26
comments 27

Autodisco.

Ez a német kifejezés utal a Karantén egyik legijesztőbb vadhajtására, a social distancing-konform német partikulturális újításra, az autóban bulizásra.

link Forrás

Amikor május első napjaiban megtartották az első ilyen eseményt, azt gondoltam, egy bezárt klub szervezőinek egyszeri, annak a maga módján vicces marketingakciójáról volt szó, hogy az emberek ne felejtsék el, hogy léteznek.

De azóta ez a harmadik hérvége volt és úgy tűnik, hogy az autodisco nemhogy nem halt ki, de jelenséggé is válhat, ami viszont már egészen ijesztő.

link Forrás

Mert mi lehet ijesztőbb annál, mint egyedül, tesóddal, anyáddal vagy egy veled egy háztartásban élővel bediszkódorogozni, aztán a kocsiba zárkózva tombolni lakossági zenére? Ugyanez diszkódrogok nélkül.

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.