21 új fertőzött, öt halott az elmúlt 24 órában

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A járványügyi korlátozások javának feloldása még korántsem jelenti azt, hogy Magyarországon már levonult volna a koronavírusjárvány: az Operatív Törzs legfrissebb adatai szerint az elmúlt 24 órában 21 újabb fertőzöttet regisztráltak hivatalosan.

A törzs tájékoztatása szerint az elmúlt napon 5 idős, krónikus beteg hunyt el covid-betegségben. Ezzel 487-re emelkedett az elhunytak száma.

A betegségből ezidáig a hivatalosan regisztrált fertőzöttek közül 1412-en gyógyultak fel. Tovább csökkent a budapestiek aránya az aktív fertőzöttek körében, jelenleg ez 45 százalék.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér