Öklét mutogatva követelt pénzt padon ülő kislányoktól egy 65 éves férfi Balatonfüreden

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Több ezer forintot rabolt el egy idősebb, 65 éves férfi két padon ülő kislánytól egy balatonfüredi parkban kedden - közölte a police.hu rendőrségi portál.

A férfi délután 5 óra tájban odasétált a két gyerekhez, és az öklét mutogatva pénzt követelt tőlük. A két kislány ijedtében odaadta neki a náluk lévő több ezer forintot, majd az elkövető távozott a helyszínről.

A rendőrséget az egyik kislány édesanyja értesítette az esetről, a rendőrök pedig tíz percen belül elfogták a férfit, még a város belterületén. Megtalálták nála a gyerekektől kikövetelt pénzt is.

A férfit őrizetbe vették, kihallgatták, és indítványozták az ügyészségnél az előzetes letartozását. Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik ellene nyomozás.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér