Bernd Storck lett a Dunaszerdahely edzője

magyar foci
2020 május 21., 17:46

A korábbi pletykáknak megfelelően Bernd Storck lett a szlovák élvonalban szereplő DAC 1904 labdarúgócsapatának vezetőedzője. A klub csütörtökön jelentette be a korábbi magyar szövetségi kapitányt, aki június 1-jén kezdi meg munkáját, és két évre írt alá.

"Rögtön a kezdetektől nagyon jó kommunikáció zajlott köztem, Világi Oszkár tulajdonos és a klub sportigazgatója között, a tárgyalások rendkívül professzionális módon folytak,"

mondta Storck. A DAC sportigazgatója, Jan Van Daele, szerint a német edző ideális választás, mert például a "legutóbbi két belgiumi állomásán is sikeres munkát végzett a rövid ott töltött idő ellenére." (MTI)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.