Május végén megnyitja határait Horvátország a magyarok előtt

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Bár fokozatosan feloldja a korlátozásokat, még nem hirdetik ki hivatalosan a koronavírus-járvány végét Horvátországban. "Ez egy új fertőző betegség, és számos kihívással kell még szembenézni," indokolta Vili Beros egészségügy-miniszter. A hivatalos adatok szerint az országban egy nap alatt hárommal, 2234-re nőtt a regisztrált fertőzöttek száma, a járvány halálos áldozatainak száma 96. 

Május 29-től beléphetnek az országba a Szlovákiából, Csehországból, Magyarországbó lés Ausztriából érkezők,

jelentette be Gari Cappelli idegenforgalmi miniszter. Ezt megelőzően mobiltelefonos alkalmazás bevezetését tervezik a beutazások meggyorsításának elősegítése érdekében, tette hozzá. (MTI)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér