Május végén megnyitja határait Horvátország a magyarok előtt

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Bár fokozatosan feloldja a korlátozásokat, még nem hirdetik ki hivatalosan a koronavírus-járvány végét Horvátországban. "Ez egy új fertőző betegség, és számos kihívással kell még szembenézni," indokolta Vili Beros egészségügy-miniszter. A hivatalos adatok szerint az országban egy nap alatt hárommal, 2234-re nőtt a regisztrált fertőzöttek száma, a járvány halálos áldozatainak száma 96. 

Május 29-től beléphetnek az országba a Szlovákiából, Csehországból, Magyarországbó lés Ausztriából érkezők,

jelentette be Gari Cappelli idegenforgalmi miniszter. Ezt megelőzően mobiltelefonos alkalmazás bevezetését tervezik a beutazások meggyorsításának elősegítése érdekében, tette hozzá. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér