Szájmaszkban próbálta meg kirabolni a szegedi postát

Megpróbáltak kirabolni egy szegedi postát csütörtök délelőtt, a rendőrök keresik az elkövetőt, közölte az MTI-vel a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Szabó Szilvia tájékoztatása szerint a szájmaszkot és napszemüveget viselő férfi valamivel 11.30 után ment be a Csongrádi sugárúton található postára, az ott lévő alkalmazottól egy fegyvernek látszó tárggyal pénzt követelt.

Miután nem kapott, távozott, 

tette hozzá.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.