Szájmaszkban próbálta meg kirabolni a szegedi postát

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Megpróbáltak kirabolni egy szegedi postát csütörtök délelőtt, a rendőrök keresik az elkövetőt, közölte az MTI-vel a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Szabó Szilvia tájékoztatása szerint a szájmaszkot és napszemüveget viselő férfi valamivel 11.30 után ment be a Csongrádi sugárúton található postára, az ott lévő alkalmazottól egy fegyvernek látszó tárggyal pénzt követelt.

Miután nem kapott, távozott, 

tette hozzá.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér