Két embert megöltek a Deák téren

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Péntekre virradóra arról érkezett bejelentés a Budapesti Rendőr-főkapitánysághoz, hogy a Deák téren több ember összeverekedett, és késelés történt.

A kiérkező rendőrök az úttesten találtak meg két férfit, akiknek olyan súlyos szúrt sérülései voltak, hogy a helyszínen meghaltak. Az eddigi adatok szerint két társaság verekedett össze. 

A járőrök hat embert állítottak elő, a BRFK Életvédelmi Osztálya emberölés gyanúja miatt indított nyomozást. (Police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér