Üstökösként ragyogott a lángoló űrszemét Ausztrália felett

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A feltételezések szerint egy orosz rakéta maradványa gyulladtak ki péntek éjjel, miután visszatért a Föld légkörébe. A látványos jelenséget az ausztrál Victoria állam felett lehetett látni. Volt szemtanú, aki arról posztolt, hogy legalább 20 másodpercen át látható volt a lángcsóva. 

Ekkor még sokan gondoltak arra, hogy egy különleges meteort láthatnak, de az ausztrál csillagászati társaság alelnöke, Perry Vlahos elmondta, hogy mind a lassabb sebessége, mind a pályaíve alapján tudható, hogy nem üstökösről vagy egy idegen űrhajóról volt szó, hanem egy orosz rakétáról, ami péntek délután hordott fel egy műholdat a világűrbe.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!