Üstökösként ragyogott a lángoló űrszemét Ausztrália felett

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A feltételezések szerint egy orosz rakéta maradványa gyulladtak ki péntek éjjel, miután visszatért a Föld légkörébe. A látványos jelenséget az ausztrál Victoria állam felett lehetett látni. Volt szemtanú, aki arról posztolt, hogy legalább 20 másodpercen át látható volt a lángcsóva. 

Ekkor még sokan gondoltak arra, hogy egy különleges meteort láthatnak, de az ausztrál csillagászati társaság alelnöke, Perry Vlahos elmondta, hogy mind a lassabb sebessége, mind a pályaíve alapján tudható, hogy nem üstökösről vagy egy idegen űrhajóról volt szó, hanem egy orosz rakétáról, ami péntek délután hordott fel egy műholdat a világűrbe.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér