24.hu: beismerő vallomást tett a Deák téri késelő

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A 24.hu úgy tudja, beismerő vallomást tett a Deák téri kettős gyilkossággal gyanúsított fiatal. A lap úgy tudja, hogy a 18 éves Cs. Krisztián írásban ismerte be a bűnösségét, két, szintén őrizetben lévő társa  J. Dániel és J. Marcell pedig ténybeli beismerő vallomást tett a kihallgatása során.

Csütörtökön este esett egymásnak két, nagyrészt büntetett előéletű társaság a Deák téren. A rendőrök a helyszínre érve két úttesten fekvő fiatalt találtak, a 16 éves és 21 éves fiú olyan súlyos szúrt sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életüket vesztették. 

A gyilkossággal gyanúsított Cs. Krisztián menekülése közben eldobta a kést, a rendőrök egy autó alatt később megtalálták. A fiút a Nyugatinál fogták el, alig tíz perccel bejelentést követően. Két tizenkilenc éves társa közül az egyik többször is megrúgta az egyik földönfekvő fiatalt, a másik támogatólag volt jelen a bűncselekmény során.

A Fővárosi Főügyészség bűnismétlés, valamint a gyanúsítottak eljárási jelenlétének, és a bizonyítás zavartalanságának biztosítása érdekében indítványozta a három őrizetben lévő férfi letartóztatását, a bíróság erről várhatóan vasárnap dönt majd.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó