Az önkormányzat hétvégenként lezárná az autók elől Belső-Ferencvárost a Kálvin tértől a Kinizsi utcáig

Ferencváros önkormányzata a Facebookon reakciógombokkal megválaszolandó szavazást indított. Azt írták: „Hétvégenként a Kálvin tértől a Kinizsi utcáig zárnánk le Belső-Ferencvárost az autók elől, csak az ott lakók hajthatnának be. Ezzel támogatnánk a gyalogos és a biciklis közlekedést, csökkennének a környezetre rótt terhek, és utcai kulturális programokat is rendeznénk a lezárt területen.”

A válaszlehetőségek:

👍: Egy próbát megér.
❤️: Feltétlenül!
😯: Nem is tudom.
😢: Inkább ne.
😡: Semmiképpen!

Magasan vezet a „feltétlenül”, illetve utána az „egy próbát megér” opció. Már volt egy ember, aki a semmit sem jelentő 😂-val reagált.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér