Az önkormányzat hétvégenként lezárná az autók elől Belső-Ferencvárost a Kálvin tértől a Kinizsi utcáig

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Ferencváros önkormányzata a Facebookon reakciógombokkal megválaszolandó szavazást indított. Azt írták: „Hétvégenként a Kálvin tértől a Kinizsi utcáig zárnánk le Belső-Ferencvárost az autók elől, csak az ott lakók hajthatnának be. Ezzel támogatnánk a gyalogos és a biciklis közlekedést, csökkennének a környezetre rótt terhek, és utcai kulturális programokat is rendeznénk a lezárt területen.”

A válaszlehetőségek:

👍: Egy próbát megér.
❤️: Feltétlenül!
😯: Nem is tudom.
😢: Inkább ne.
😡: Semmiképpen!

Magasan vezet a „feltétlenül”, illetve utána az „egy próbát megér” opció. Már volt egy ember, aki a semmit sem jelentő 😂-val reagált.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!