Balesetet szenvedett egy motoros Pécsnél, kórházba vitték, 2,5 kiló kokaint találtak a hátizsákjában

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

2,5 kilogramm kokaint találtak egy Pécs határában balesetet szenvedő motoros hátizsákjában – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrségre szombaton 13:16-kor érkezett bejelentés, hogy Pécs határában, a 66-os úton összeütközött egy autó és egy motor. A rendőrök megállapították, hogy az autót vezető férfi lefékezett, a mögötte haladó motoros pedig valószínűleg nem tartotta be a követési távolságot, ezért hátulról az autónak ütközött, és leesett a motorról.

Fotó: police.hu

A férfit a mentők kórházba vitték, majd onnan jelezték, hogy a motoros hátizsákjában két darab tégla formájú, nejlonzacskóba csomagolt tömböt találtak, amiben valószínűleg kábítószer van.

A rendőrök a kórházban a két, egyenként több mint 1 kilogrammos csomagra gyorstesztet alkalmaztak, és az kokainra pozitív jelzést adott. A több mint 2,5 kilogramm drogot lefoglalták, a feketepiaci értéke akár 50 millió forint is lehet.

Fotó: police.hu

A férfinál elvégzett gyorsteszt szintén pozitív lett, amfetaminra és kokainra is jelzett. A 43 éves nemesnádudvari férfit a kórházban kihallgatták gyanúsítottként, a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A rendőrök a helyszínen őrizetbe vették, intézkedtek a folyamatos őrzésére, és kezdeményezték a letartóztatását. A lakásán tartott kutatáson informatikai eszközöket és vagyonbiztosítás céljából egy drága kocsit is lefoglaltak a nyomozók.

A férfi ellen jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer birtoklása miatt nyomoz a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!