15 új fertőzöttet regisztráltak vasárnap, öt idős, krónikus beteg elhunyt

Járvány hírlevél
A koronavírus és a küzdelem ellene. A helyzet itthon és a világban.

A fővárosban 11, vidéken 4 új koronavírusos fertőzöttet regisztráltak hétfő reggelig, ezzel összesen 3756 főre nőtt a járvány kezdete óta regisztrált koronavírusos esetek száma Magyarországon. 

A 15 új regisztrált betegből 7 Komárom-Esztergom megyei, 4 budapesti, 2 Pest megyei, 1-1 Fejér és Veszprém megyei. 

Az Operatív Törzs tájékoztatása alapján hétfőre öttel nőtt a halálos áldozatok száma, egy budapesti és négy vidéki, idős, krónikus beteg vesztette életét.

Az aktív fertőzöttek száma Budapesten emelkedett, vidéken csökkent.

Országosan tovább csökkent az aktív esetek száma.

A vidéki betegek közül hétfőre 15, a budapestiek közül 6 gyógyult fel. 

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!