Megharapta áldozatát a kecskeméti rabló

Vádemelési javaslattal adta át az ügyészségnek a rendőrség annak a 25 éves kecskeméti nőnek az esetét, aki április elején megharapta áldozatát. A 24.hu beszámolója szerint a nő bekopogott a Szegedi út egyik házába, és pénzt kért az ott lakó 71 éves férfitól. Miután a férfi nem adott pénzt, szidalmazni kezdte, és megharapta a felkarját.

Ezután bement a házba, ahol előbb ordítva, majd egy ott talált kést a kezébe kapva követelt pénzt. A férfi erre kiszaladt a házból, majd pár perc múlva visszatért, de a nő egy üveggel próbálta megdobni. Ekkor a férfi elővette a pénztárcáját, hogy adjon egy ezrest, de a nő egy hirtelen mozdulattal több mint hatvanezer forintot kapott ki a tárcából, majd elfutott.

A rendőrök azonosították a helyi nőt, a nyomozást mostanra lezárták, és vádemelési javaslattal adták át az ügyészségnek.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér