Zseni: 150-nel előzte a civil rendőrautót, majd egy árokba sodródva találtak rá

Az RTL Klub Híradója számolt be annak az autósnak a kálváriájáról, aki több mint 150 kilométer/órás sebességgel előzött meg egy autót a 84-es főúton, nem sejtve, hogy az egy civil rendőrautó volt.

A sofőr ezután tovább gyorsított, egy ponton 190 fölötti sebességgel is ment, a rendőrök pedig nyomát vesztették. De nem adták fel a dolgot, a közeli falvakban kérdezősködni kezdtek, majd egy kereszteződésben akadtak rá az autóra. Annak sofőrje ugyanis nem tudott bevenni egy kanyart, a szemközt érkező autónak ütközött, és az árokba sodródott. Mindkét autóban ketten ültek, a balesetben senki nem sérült meg. 

A vétkes sofőr a gyorshajtásért 200 ezres bírságot és nyolc büntetőpontot kapott, a baleset körülményeit pedig még vizsgálják. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér