Már 112 fertőzöttje van a két héttel ezelőtti, frankfurti istentiszteletnek

Egy frankfurti istentiszteleten nem viseltek maszkot a hívek, és eddig 112-en fertőződtek meg a koronavírustól– közölte egy helyi tisztségviselő. Korábban arról szóltak hírek, hogy az istentiszteleten negyvenen kapták el a koronavírust.

Az evangélikus templomban két hete volt a szertartás, amin 180 vettek részt, és ami már biztosan helyi járványgóccá vált. A helyi egyházi képviselők eleinte azt állították, hogy az istentiszteleten betartottak minden előírt távolságtartási és illetve higiéniai előírást, de mostanra elismerték, hogy jobb védekezésre lett volna szükség.

Ajánlatos lett volna maszkot viselni a szertartás alatt és tartózkodni kellett volna a közös énekléstől – állt a közleményben. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó