A kizökkenthetetlen Bakondi György újra a közmédia vendége volt

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerda este ismét lehetőséget kapott az M1-en, hogy elmondja:  az elmúlt napokban jelentősen megnőtt a magyar határon bejutni próbálkozó migránsok száma.  

Fotó: Rosta Tibor/MTI/MTVA

Bakondi György emlékeztetett, hogy a járványveszély miatt bevezetett korlátozó intézkedések előtt a török-görög határon komoly konfliktushelyzet alakult ki, és az intézkedések feloldása miatt egyre több migráns tesz kísérletet arra, hogy bejusson az unióba. (via MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó